Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

H806: η φθηνή απάντηση στο i-phone. Κινητό dual sim-touch screen, με τηλεόραση και 3G-wifi internet! Μόνο €151,46!


Θέλεις τρελά το i-phone αλλά... σου πέφτει λιγάκι ακριβό? Τώρα μπορείς να αποκτήσεις την πρωτοποριακή τεχνολογία του i-phone σε επίσης πρωτοποριακή τιμή! Το H806 έχει ό,τι θέλεις από το i-phone, αλλά στην τιμή που το θες εσύ: μόνο €151,46!
Το H806 είναι ένα κινητό προηγμένης τεχνολογίας -με οθόνη one touch, δυο sim σε παράλληλη λειτουργία, δυο κάμερες 1,3 mega pixels και ό,τι άλλο μπορεί να θες από ένα κινητό- αλλά ταυτόχρονα είναι και συσκευή τηλεόρασης και πολυμέσων και πρωτοποριακή συσκευή internet με wifi!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

1) Quad band, Network: GSM850/ 900 / 1800/ 1900MHZ

2) Dual SIM cards Dual standby

3) 3.0 inch QVGA touch screen

4) Anlog TV (PAL/NTSC/SECAM)

5) Support WIFI,JAVA function

6) 1.3 Mega pixel dual cameras

7) G-Sensor, Hand shaking can change the menu, music, TV (3 page menus)

8) Support Bluetooth, FM radio function

9) Support A-Repeater function

10) Stereo Loud speaker, 64 chord ring tone

11) Support MP3 & MP4 player

12) Support Video recorder, Sound recorder

13) Support Games function

14) Messaging: SMS, EMS, MMS

15) Connectivity: GPRS / WAP

16) Picture Viewer: JPEG/GIF/BMP

17) Support TF card up to 2G extended

18) U disk support function to keep the information storage

19) Other function: Calendar, Notes, World time, calculator, Unit converter, Currency converter, Stopwatch, Books, Clock.

20) Multi-language (Option): English, French, Spanish, Polish, Portuguese, Italian, German, Malaya, Indonesian, Czech, Slovak, Dutch, Vietnamese, Turkish, Russian, Greek, Bulgarian, Arabic, simplified Chinese, Traditional Chinese.

21) Dimensions: 104.1*56.2*13.2mm

22) Weight: 70g

Στο πακέτο περιέχονται: καλώδιο USB, User Manual, USB Charger, Earphone, 2pcs Li-Batteries

Προσοχή! η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό συσκευών!
Αγόρασέ το τώρα στο Technoshop, Αγίου Βασιλείου 18 - Νέα Ιωνία / τηλ: 210-2799890, ή με ένα "κλικ" ΕΔΩ



Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Digital TV: χαρείτε την τέλεια εικόνα της ψηφιακής τηλεόρασης, μόνο με €28! Αποκωδικοποιητής ψηφιακού σήματος scart dvb-t.

digea, ψηφιακά ΕΡΤ, digital TV, mpeg2, ψηφιακή τηλεόραση, ψηφιακό σήμα, αποκωδικοποιητής, επίγειος αποκωδικοποιητής

Η ψηφιακή τηλεόραση (digital TV) μπήκε πια στη ζωή μας, είναι εδώ. Με εικόνα και ήχο απείρως καλύτερα, είναι μια εξέλιξη που ακόμη κι αν δεν μας αρέσει για κάποιο λόγο, είμαστε υποχρεωμένοι να την ακολουθήσουμε, αφού σταδιακά το ψηφιακό σήμα θα αντικαταστήσει πλήρως το αναλογικό.
Ο επίγειος αποκωδικοποιητής scart dvb-Τ -κατάλληλος για τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ- είναι ένας έξυπνος δέκτης ψηφιακού σήματος, χτισμένος επάνω σε μια θύρα scart, για να συνδέεται εύκολα με την τηλεόρασή σας και να μην πιάνει πολύ χώρο. Ταυτόχρονα είναι δέκτης και ραδιοφωνικού σήματος, αλλά έχει και ενσωματωμένη θύρα USB για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη δική σας μουσική.
Με αυτόματη ή χειροκίνητη αναζήτηση καναλιών, πάνω από 3000 κανάλια χωρητικότητα, time shifting function (σταμάτημα χρόνου εκπομπής) και πολλά άλλα πλεονεκτήματα, σας προσφέρεται στη μοναδική τιμή των €28 (με ΦΠΑ)!
Για να αγοράσετε τον επίγειο αποκωδικοποιητή scart dvb-t ή να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, κάντε "κλικ" ΕΔΩ και μπείτε στην ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης με τον πιο οικονομικό τρόπο!

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Hi-tech in blogosphaire: προσφορά... τεχνολογίας!

computers, gadget, Hi-tech, internet, laptop, mobile, technology, κινητά τηλέφωνα, ψηφιακοί δέκτες, αποκωδικοποιητές, mp3, mp4, Mpeg2, Mpeg4, κινητή τηλεφωνία, iPhone, προσφορές σε κινητά, dual sim κινητά



Συνήθως, όταν ξεκινάμε ένα κατάστημα ή ένα ιστολόγιο ή μια παρουσία σε κάποιο προωθητικό πρόγραμμα, κάνουμε κάποια "προσφορά γνωριμίας". Ίσως θα ήταν κι εδώ λοιπόν πιο σωστό και πιο "πιασάρικο", να μιλήσω σε αυτή την πρώτη δημοσίευση στο blog μου, για "προσφορά γνωριμίας". Ωστόσο, ο όρος είναι αδόκιμος, για δυο λόγους: α)γιατί σε αυτό το blog κάθε ποστ θα είναι και μια προσφορά, άρα η "προσφορά" είναι "διαρκείας" και όχι "γνωριμίας" β) αυτό το πρώτο ποστ θα είναι το μοναδικό που δεν θα σας κάνω κάποια συγκεκριμένη προσφορά, αλλά μια γενική περιήγηση στον κόσμο της τεχνολογίας, στον κόσμο του Technoshop. Γι αυτό θεωρώ πιο δόκιμο τον τίτλο "προσφορά τεχνολογίας".
"Προσφορά τεχνολογίας", γιατί στο Technoshop, η τεχνολογία είναι προσιτή σε όλους, ή όπως λέμε στο σλόγκαν του καταστήματος, είναι "η τεχνολογία στα φθηνότερά της!
Κινητά τηλέφωνα από τα πιο απλά μέχρι τα πιο προηγμένα, με touch screen, TV, wifi, gprs-wap κλπ. Computer PC & laptop, λύσεις για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, αξεσουάρ και gadget, αλλά και δώρα... υψηλής τεχνολογίας, όλα είναι στο Technoshop. Μπορείτε να τα δείτε από κοντά (Αγ.Βασιλείου 18 - Νέα Ιωνία) ή να τα αγοράσετε online από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.technoshop.gr από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, και να σας τα στείλουμε σπίτι σας άμεσα.
Όμως εδώ, δεν θα κάνουμε μόνο προσφορές, πωλήσεις και αγορές. Θα λέμε τη γνώμη μας για τα προϊόντα, θα ρωτάτε όσα δεν ξέρετε και θα σας απαντώ εγώ ή άλλοι αναγνώστες του blog. Το Tecnoshop blog θα γίνει ο online τεχνολογικός σας σύμβουλος. Καλώς σας βρήκα στη μπλογκόσφαιρα!