Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Portable dvd player, TV, games machine:το μόνο πιο συναρπαστικό από αυτή τη συσκευή, είναι η τιμή της!


portable dvd player, portable tv, games machine, παιχνιδομηχανή, φορητό dvd, φορητή τηλεόραση

Τι είναι προτιμότερο να αγοράσεις? Φορητό dvd player, φορητή τηλεόραση ή παιχνιδομηχανή? Σκέψου το καλά πριν αποφασίσεις....
Είναι καλοκαίρι κι είσαι διακοπές. Ατελείωτες ώρες στην παραλία, στη σκιά της ομπρέλας σου ή κάποιου δέντρου. Πως θα περάσει ακόμη πιο ευχάριστα η ώρα σου? Μα φυσικά παρακολουθώντας την αγαπημένη σου ταινία σε ένα φορητό dvd player! Ή μήπως παρακολουθώντας ένα επεισόδιο του αγαπημένου σου σίριαλ σε μια φορητή τηλεόραση? Ίσως τίποτα από τα δυο: το μόνο που θες κάτι τέτοιες ώρες, είναι ένα συναρπαστικό video game με τρισδιάστατα γραφικά!
Ό,τι κι αν σε διασκεδάζει, τώρα χωράει σε μια συσκευή! Το φορητό dvd player Saber, το πληρέστερο portable της αγοράς! Ένα φορητό dvd player με οθόνη υψηλής ανάλυσης 16:9 - 7", που είναι ταυτόχρονα τηλεόραση με δυνατότητα αποθήκευσης 255 καναλιών, αλλά και παιχνιδομηχανή (το gamepad περιέχεται στη συσκευασία, μαζί με τηλεκοντρόλ, κεραία και δυο μετασχηματιστές - για οικιακό ρεύμα και αυτοκίνητο).
Τώρα όλη σου η διασκέδαση χωράει σε μια συσκευή! Αλλά το καλύτερο είναι η τιμή της: €95! Όχι δεν είναι λάθος: €95! Όχι δεν είναι λάθος: €95! Ε, πόσες φορές να το πω? €95!

Αγόρασέ το ή δες τεχνικά χαρακτηριστικά, εδώ.