Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Digital TV: χαρείτε την τέλεια εικόνα της ψηφιακής τηλεόρασης, μόνο με €28! Αποκωδικοποιητής ψηφιακού σήματος scart dvb-t.

digea, ψηφιακά ΕΡΤ, digital TV, mpeg2, ψηφιακή τηλεόραση, ψηφιακό σήμα, αποκωδικοποιητής, επίγειος αποκωδικοποιητής

Η ψηφιακή τηλεόραση (digital TV) μπήκε πια στη ζωή μας, είναι εδώ. Με εικόνα και ήχο απείρως καλύτερα, είναι μια εξέλιξη που ακόμη κι αν δεν μας αρέσει για κάποιο λόγο, είμαστε υποχρεωμένοι να την ακολουθήσουμε, αφού σταδιακά το ψηφιακό σήμα θα αντικαταστήσει πλήρως το αναλογικό.
Ο επίγειος αποκωδικοποιητής scart dvb-Τ -κατάλληλος για τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ- είναι ένας έξυπνος δέκτης ψηφιακού σήματος, χτισμένος επάνω σε μια θύρα scart, για να συνδέεται εύκολα με την τηλεόρασή σας και να μην πιάνει πολύ χώρο. Ταυτόχρονα είναι δέκτης και ραδιοφωνικού σήματος, αλλά έχει και ενσωματωμένη θύρα USB για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη δική σας μουσική.
Με αυτόματη ή χειροκίνητη αναζήτηση καναλιών, πάνω από 3000 κανάλια χωρητικότητα, time shifting function (σταμάτημα χρόνου εκπομπής) και πολλά άλλα πλεονεκτήματα, σας προσφέρεται στη μοναδική τιμή των €28 (με ΦΠΑ)!
Για να αγοράσετε τον επίγειο αποκωδικοποιητή scart dvb-t ή να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, κάντε "κλικ" ΕΔΩ και μπείτε στην ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης με τον πιο οικονομικό τρόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου