Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Hi-tech in blogosphaire: προσφορά... τεχνολογίας!

computers, gadget, Hi-tech, internet, laptop, mobile, technology, κινητά τηλέφωνα, ψηφιακοί δέκτες, αποκωδικοποιητές, mp3, mp4, Mpeg2, Mpeg4, κινητή τηλεφωνία, iPhone, προσφορές σε κινητά, dual sim κινητά



Συνήθως, όταν ξεκινάμε ένα κατάστημα ή ένα ιστολόγιο ή μια παρουσία σε κάποιο προωθητικό πρόγραμμα, κάνουμε κάποια "προσφορά γνωριμίας". Ίσως θα ήταν κι εδώ λοιπόν πιο σωστό και πιο "πιασάρικο", να μιλήσω σε αυτή την πρώτη δημοσίευση στο blog μου, για "προσφορά γνωριμίας". Ωστόσο, ο όρος είναι αδόκιμος, για δυο λόγους: α)γιατί σε αυτό το blog κάθε ποστ θα είναι και μια προσφορά, άρα η "προσφορά" είναι "διαρκείας" και όχι "γνωριμίας" β) αυτό το πρώτο ποστ θα είναι το μοναδικό που δεν θα σας κάνω κάποια συγκεκριμένη προσφορά, αλλά μια γενική περιήγηση στον κόσμο της τεχνολογίας, στον κόσμο του Technoshop. Γι αυτό θεωρώ πιο δόκιμο τον τίτλο "προσφορά τεχνολογίας".
"Προσφορά τεχνολογίας", γιατί στο Technoshop, η τεχνολογία είναι προσιτή σε όλους, ή όπως λέμε στο σλόγκαν του καταστήματος, είναι "η τεχνολογία στα φθηνότερά της!
Κινητά τηλέφωνα από τα πιο απλά μέχρι τα πιο προηγμένα, με touch screen, TV, wifi, gprs-wap κλπ. Computer PC & laptop, λύσεις για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, αξεσουάρ και gadget, αλλά και δώρα... υψηλής τεχνολογίας, όλα είναι στο Technoshop. Μπορείτε να τα δείτε από κοντά (Αγ.Βασιλείου 18 - Νέα Ιωνία) ή να τα αγοράσετε online από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.technoshop.gr από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, και να σας τα στείλουμε σπίτι σας άμεσα.
Όμως εδώ, δεν θα κάνουμε μόνο προσφορές, πωλήσεις και αγορές. Θα λέμε τη γνώμη μας για τα προϊόντα, θα ρωτάτε όσα δεν ξέρετε και θα σας απαντώ εγώ ή άλλοι αναγνώστες του blog. Το Tecnoshop blog θα γίνει ο online τεχνολογικός σας σύμβουλος. Καλώς σας βρήκα στη μπλογκόσφαιρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου